Ons team

Isabelle Richelle
Isabelle RICHELLE heeft een diploma in de rechten van de Universiteit van Luik en is gepromoveerd in fiscaal recht aan de Université Libre de Bruxelles.

Isabelle heeft een lange ervaring op het vlak van belastingen als rechtsbeoefenaar en als wetenschapper.

Ze werkte een aantal jaren als belastingconsulent in een internationaal bedrijf, voordat zij de functie van Of Counsel van een belangrijk advocatenkantoor bij de balie van Brussel bekleedde.

Isabelle heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van de vennootschapsbelasting, inclusief haar Europese en internationale aspecten; haar praktijk omvat reorganisaties en vermogensstructurering. In 2016 werd ze genomineerd voor de Women in Tax Leaders Guide, gepubliceerd door de International Tax Review.

Isabelle is tevens vice-voorzitter van het Tax Institute van de Universiteit van Luik, waar zij zowel bedrijfsbelasting, Europees fiscaal recht als boekhoudrecht doceert. Ze geeft ook les aan de Ecole Supérieure des Sciences Fiscales (ESSF-ICHEC) en aan de FUCAM in Mons.

Isabelle is de auteur van talrijke publicaties en treedt regelmatig op als spreker op conferenties in binnen- en buitenland. Zij is een deskundig lid van het Fiscaal Comité van de CFE Taks Advisors Europe en lid van de CFE ECJ Task Force.
Wettelijke informatie:
Algemeen: + 32 (0)2 247 03 50
Fax: +32(0)2 216 37 95
E-mail: isabelle.richelle(at)krings-law.be